Τρόποι Πληρωμής

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελίας σας:

∙ Με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας

∙ Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω PayPal

∙ Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Το κατάστημα μας δέχεται πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου της PayPal.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς:

 

Τράπεζα: EUROBANK

IBAN: GR3302602430000710200843695

Δικαιούχος: ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR4501102140000021400164543

Δικαιούχος: ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα πρέπει να ολοκληρώσετε την κατάθεση των χρημάτων μέσα σε 24 ώρες για την ολοκλήρωση της. Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση, η αρχική παραγγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα. Μπορείτε, εφόσον πραγματοποιήσετε την κατάθεση, να μας αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής μέσω email στο

shop@thessaloniki-gas.gr για ταχύτερη επιβεβαίωση της. Μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης θα πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή μέσω web banking από άλλη τράπεζα, ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στη συναλλαγή και η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα εμβάσματος.

Επιστροφή πάνω